Felhasználási feltételek

Doramaland.hu

Doramaland.hu

A doramaland.hu (továbbiakban: Üzemeltető) létrejöttének célja egy szabad közösség összefogása. Jelen Felhasználási feltételek jelentik az Üzemeltető és Ön (továbbiakban: Felhasználó) között létrejött szerződést, mely tartalma és elfogadása jelenti az ingyenes, regisztrációhoz kötött szolgáltatások (továbbiakban: szolgáltatás) igénybevételének feltételeit. A szerződés tartalmazza a weboldal használatával, igénybevételével kapcsolatos szabályokat is, melyeket kérünk figyelmesen olvasson el! A szolgáltatást csak akkor veheti igénybe a felhasználó, ha elfogadja a szerződés minden pontját, és elfogadja azokat. A szabályok nem ismerete nem mentesít senkit a betartásuk alól!
Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen szerződést bármikor, előzetes bejelentés nélkül szabadon módosíthassa. A továbbra is igénybe vett szolgáltatás a szerződés automatikus elfogadását jelenti.
Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében az Üzemeltető teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Regisztráció

A doramaland.hu oldalait bárki szabadon böngészheti (“Felhasználó, Regisztrált felhasználó”). A regisztrált tagság feltétele, hogy a regisztrációt a doramaland.hu elfogadja. A doramaland.hu fenntartja magának a jogot, hogy regisztrációkat indoklás nélkül visszautasítson, vagy bármikor visszavonjon, különösképp valótlan vagy hiányos adatok megadása, vagy a doramaland.hu és más, a Tagok bizalmával történő, vagy bármilyen más visszaélés esetén.

Műszaki követelmények

A felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a szolgáltatás használata egyéb hardver és szoftver eszközöket igényel(het), valamint hogy az említett hardverre és szoftverre vonatkozóan a felhasználó saját felelősségére jár el. Azt követően, hogy a felhasználó regisztrált, a doramaland.hu nem vonható felelősségre a szolgáltatás károsodásáért, megsemmisüléséért, ill. sérüléséért.
Továbbá nem vonható felelősségre a szolgáltatás elérhetetlenségért sem, mivel ezek a tartalmak, nem az Üzemeltető szerverein találhatók, így azok folytonos elérését nem tudjuk biztosítani.

Kitiltás

A weboldalon bizonyos funkciók csak regisztrációt követően vehetők igénybe. Az igénybe vett funkciók nem megfelelő használata az oldalról való IP Cím alapú kitiltást von maga után (SPAM, trágár, másokra nézve sértő beszédmód alkalmazása, egyéb a Netikett szabályait sértő magaviselet).

A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a felhasználói fiókját felfüggessze.

Adatvédelem

A regisztráció során szükséges igazi, létező, élő e-mail cím megadása! A regisztrációkor eltároljuk a felhasználók IP Címét, E-mail címét, melyeket semmilyen körülmények között nem adunk ki harmadik fél számára. Ezen adatok önmagukban nem azonosíthatnak egy konkrét természetes személyt, így az információs önrendelkezési jog és információszabadságról szóló törvény szerint nem minősül személyes adatnak.

A szerződés létrejötte

Jelen szerződés magyar nyelven kerül megkötésre. A hatályos jogszabályok alapján nem minősül írásban foglalt szerződésnek, így iktatásra sem kerül.

Felhasználói fiók törlése

A felhasználó bármikor kérelmezheti e-mail üzenetben a fiókja törlését, melynek a szolgáltató 7 napon belül eleget tesz. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a felhasználóról adatokat tároljon, és a továbbiakban megtagadja tőle az újbóli regisztrációt.

Felhasználók által közzétett tartalmak

Az Üzemeltető fenntartja a jogot a felhasználók által beküldött tartalmak (hozzászólások, feltöltések, témák, visszajelzések, üzenetek) bármilyen célú felhasználására.

A felelősség kizárása

A doramaland.hu nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve. A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi. A doramaland.hu nem vállal semmilyen felelősséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban. A doramaland.hu kizár minden felelősséget, amely a program letöltéséből, esetleges hibájából, illetve az Ön számítógépén futó programmal való összeegyeztethetetlensége, vagy bármely internetes vírus miatt következik be.
A doramaland.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a doramaland.hu kifejezetten kizárja.

Filmekkel kapcsolatos jogi nyilatkozat

Szervereinken nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük. Az oldalon keresztül elérhető, más szolgáltatóknál tárolt filmek és audiovizuális tartalmak jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Netikett - Alapszabályok

 1. Szabály:  Ha az adott dolgot nem mondanád közösségi vagy munkahelyi környezetben, akkor online se tedd!
 2. Szabály: Maradj mindig pozitív, még akkor is, ha egy troll piszkálni kezd téged.
  – Ha ez megtörténik, kérlek jelezd a moderátoroknak.
  – Ne reagálj azonnal a provokációra, főleg ne akkor ha idegből tennéd.
  – Nincs Flame War!
  – Kerüld a trágár szavakat, a fellángolásokat! Ne hagyd, hogy indulataid befolyásoljanak!
 3. Szabály: Ne írj csupa nagybetűvel, mert az kiabálásnak számít, használj kis- és nagybetűket is!
 4. Szabály: Soha ne add ki személyes adataidat, nevedet. Ehhez hozzá tartozik az, hogy te se kérd el másoktól ilyen jellegű információit.
 5.  Szabály: Beszélgetés közben ne térjünk el a tárgytól, és ne alkalmazzunk bántó nyelvezetet.
 6.  Szabály: A küldött üzenetek lehetőleg rövidek és helyesen írottak legyenek.

Örök érvényű szabály : Viselkedj úgy mással, ahogyan te is szeretnéd, hogy veled viselkedjenek! 🙂

Content Protection by DMCA.com